Workshops & Cursussen

 

 

Privelessen & Persoonlijke coaching

Fotoworkshops met veel persoonlijke aandacht, van priveles tot in groepjes van maximaal 8 personen. 

Inspirerende & Praktische Cursussen

Bij alle workshops en cursussen ga je zo veel mogelijk praktische aan het werk met je camera. De theorie is ter ondersteuning. 

Alle Camera merken

 

Geschikt voor alle camera merken.

Spiegelreflexcamera's & Systeemcamera's

1 Jaar Online feedback

 

Je ontvangt een jaar lang persoonlijke feedback op jou gemaakte foto's middels video analyse.

Fotografieworkshops

Zout Fotografie geeft met veel plezier verschillende fotografieworkshops en cursussen voor zowel de beginnende fotograaf die net een nieuwe camera heeft gekocht, tot specifieke verdiepingsmodules zoals kitesurffotografie waar je leert fotograferen met o.a. een onderwaterhuis. 

Voor de beginnende fotograaf organiseert Zout Fotografie leuke en laagdrempelige cursussen die praktisch zijn ingericht. Zo leer je alles over ISO-waarde, diafragma en het gebruik van verschillende sluitertijden. De cursussen hebben een praktisch karakter en vinden vooral in de buitenlucht plaats. 

Naast beginnerscurssen kan je bij Zout Fotografie terecht voor specifieke workshops zoals portretfotografie, nachtfotografie waar je leert werken met lange sluitertijden of de workshop Adobe Lightroom, waar je leert hoe je foto's op een makkelijke manier kan nabewerken. Speciaal voor watersportliefhebbers is er de mogelijkheid om te leren fotograferen in het water met een onderwaterhuis, waarbij er een kitesurfer over je heen springt. 

 

Geef een workshop of fotoshoot cadeau!
Wil je een fotografieworkshop of fotocursus cadeau doen of zou je graag een kitesurf fotoshoot willen (geven), bekijk dan het aanbod onderaan de pagina of neem contact met me op. 

 

 

Huidig Cursus & Workshop aanbod

Basis Cursus Fotografie - Ardennen 3-5 juli 2020

In het weekend van 3-5 juli 2020 organiseert Zout Fotografie weer een Basis Cursus Fotografie in de Belgische Ardennen. Deze cursus is voor iedereen die meer uit zijn eigen camera wil halen en wil leren fotograferen met verschillende veel gebruikte camera instellingen.  Na afloop van de cursus fotografeer je nooit meer in de automatische stand en weet je o.a. te werken met verschillende sluitertijden, diafragma en weet je wanneer je de ISO-waarde van je camera aanpast. 

 

LEES MEER & BOEK!  

Workshop Lightroom

Leer alles over het nabewerkingsprogramma Adobe Lightroom en laat je foto's nog meer spreken met deze praktische workshop. Tijdens de workshop leer je onder andere hoe je gemakkelijk foto's mooier maakt door contrast, schaduwen en belichting aan te passen. Ook leer je hoe je storende elementen in een foto weg kan halen, de horizon rechtmaakt en andere veel gebruikte mogelijkheden.  

LEES MEER & BOEK!  

Workshop Kitesurf Fotografie

De workshop Kitesurf Fotografie is speciaal voor iedereen die meer wil leren over kitesurf fotografie. Je leert fotograferen vanaf het strand en vanuit het water met een onderwaterhuis.  Tijdens de workshop krijg je specifieke oefeningen en handige tips om je kitesurf fotografie te verbeteren.  

 

 

LEES MEER & BOEK!  

Workshop Portret Fotografie

Info volgt

Workshop Nacht Fotografie

Info volgt

Privéles Fotografie

Info volgt