NKBV Huttentocht Zwitserland
Halverwege juni heb ik in opdracht van de NKBV een huttentocht vastgelegd in het Zwitserse Wallis. Het was een prachtige opdracht waar ik ontzettend van genoten heb.
Laden van Ponton Nirint Shipping Maasvlakte Rotterdam
In opdracht van Nirint Shipping BV verzorgde Zout Fotografie de foto’s van het laden van een enorm ponton (250.000kg) in de haven van Rotterdam. Dank aan Kiwi Aerials voor de mooie opdracht, zij verzorgde de video en drone opname van het geheel. Bekijk de beelden hier
Sfeerimpressie Salomon Vuurtoren Trail Festival
Afgelopen weekend fotografeerde ik voor Cairn Trail and Adventures een van de mooiste trailrun-wedstrijden van Nederland; de Salomon Vuurtoren Trail Festival is een unieke hardloopwedstrijd op het waddeneiland Ameland, waarbij 99% van de wedstrijd onverhard is.
Foto’s NK Boulder 2023
In een afgeladen Wildflower in Leiden vond 11 maart het Nederlands Kampioenschap Boulder plaats, Zout Fotografie verzorgde de foto’s. Een lastige foto opdracht met weinig bewegingsruimte en niet al te best licht.
Sfeerfoto’s van het Drentse Sportgala
Zout Fotografie verzorgde dit jaar de sfeerbeelden tijdens het Sportgala Drenthe in Schouwburg Ogterop in Meppel.  Topsporters en sportjournalisten vormden de jury’s en samen met het publiek hebben zij de sporters met de beste prestaties in het jaar 2022 gekozen.
Best of 2022
Het jaar 2022 zit er weer op en dat geeft me altijd even de mogelijkheid om terug te kijken naar de vele mooie fotografie opdrachten die ik dit jaar gehad. Niet alles kan ik met jullie delen, maar tof om toch even terug te kijken naar een prachtig jaar.
Hemelbestormers; IJsklimmen in Nederland
Terwijl heel Nederland de noren onderbond, nam ik mn klimmaatje mee naar Vuntus op de Loosdrechtse Plassen om foto’s te maken van ijsklimmen. 45min lang lag hij met zn buik op het ijs en maakten we surrealistische beelden van een prachtig landschap. Het leverde typische Zout Fotografie beelden op van een atleet in een adembenemend landschap. Zelf een ijsklim foto aan de muur, vraag naar de mogelijkheden.  
NK LEAD Klimmen 2022
Op zaterdagavond 19 november 2022 vond het Petzl NK Lead 2022 plaats in klimhal van IVY climbing in Sittard. Nederlands beste klimmers streden om de nationale leadtitel en Zout fotografie verzorgde de sfeerreportage voor de NKBV.
GOV TECH event
The world’s leading event for public sector innovation returned in-person in November 2022 to World Forum, The Hague. Zout Fotografie provided the artist impression photos for Public.
Foto’s Posbanktrail 2022
In opdracht van Cairn Adventures maakte ik de foto’s van de Posbanktrail 2022. De Posbanktrail voert over uitdagend terrein, eeuwenoude singletracks rond en over de heide van het Rozendaalse Veld.
SUP (Standup Paddle Boarding) in Groningen en Drenthe
Op dit moment ben ik bezig met het maken van een foto serie van Standup paddle boarders die suppen in het Noorden van Nederland (Drenthe, Groningen). De foto’s worden gemaakt in samenwerking met Jobe Water Sports, een klant waar ik regelmatig hele toffe foto shoots voor doe.
Foto’s Expo Arsenaal Delft
In opdracht van IQ-Events fotografeerde ik de nieuwe event locatie in Delft; Expo Arsenaal. Het Arsenaal is een flexibele event locatie in het hart van Delft. Deze hotspot heeft het karakter van de 17e eeuw en alle mogelijkheden van nu. In de 17e eeuw liepen de schippers hier over de kade om hun vloot te bevoorraden. De gemaakte foto’s zullen gebruikt worden voor marketing doeleinden.  
Zakelijk event; Plug Spirit & Sparkles!
Plug Spirit & Sparkles! De overname van Frames door Plug Power is afgelopen zaterdag groots gevierd in Rotterdam Ahoy. Een geweldige avond met heel veel Spirit, Sparkles en Energie. Plug Nederland is klaar voor de volgende fase; samen werken aan een schone waterstof economie! Zout Fotografie verzorgde de beelden van deze avond.
Foto’s voor website van APEX Boulders in Groningen
Afgelopen week maakte ik in opdracht van APEX Boulders in Groningen foto’s van de nieuwe hal voor de website apexboulders.nl. Het is een prachtige en gezellig boulderhal geworden, aanrader om echt even te bezoeken!
× Stuur een bericht naar Zout Fotografie