Sfeerimpressie EMDR congres 2021
Afgelopen zaterdag organiseerde de Vereniging EMDR Nederland het jaarlijkse EMDR-congres, met dit jaar als thema “EMDR in Verbinding”. Vanwege de Covid-19 pandemie werd het congres geheel digitaal georganiseerd en konden de 1300 digitale bezoekers verschillende inspirerende lezingen en workshops volgen via een livestream. Mooi om weer een gaaf evenement vast te leggen waarbij, met de juiste maatregelen, een prachtig en succesvol zakelijk evenement is neergezet! #congresfotografie  
Portret fotografie voor Fjoer Advies
Afgelopen week heb ik portretfoto’s gemaakt van Ilse Boersma van Fjoer Advies. Het was een gave shoot waar we zowel zakelijkere beelden en foto’s voor social media hebben gemaakt. Check de website van Ilse op www.fjoeradvies.nl
Abstracte beelden Zandmotor voor aan de muur
Voor het eerst sinds het ontstaan van de Zandmotor, vroor het zeewater op het binnenmeer met zout water dicht. Het leverde prachtige surrealistische beelden op en de afgelopen dagen heb ik gebruikt om deze mooie abstracte kunst, gemaakt door de natuur vast te leggen met mijn drone. Wil je een van deze foto’s aan je muur hebben, stuur me dan even een bericht voor de mogelijkheden.
feb 03
Campagne beelden voor The Green Up – Protest Sportswear
In oktober 2020 volgde ik, samen met de mannen van Kiwi Aerials Shots, Roderick Pijls met mijn camera voor het project The Green Up van Protest Sportswear. Voor dit project zijn we op een CO2 neutrale manier vanuit Nederland naar de Noorse poolcirkel gereisd, op zoek naar het Noorderlicht.
Persbericht CityGard
Deze week een mooie opdracht gedaan voor CityGard, de geniale containertuintjes die rondom afvalcontainers worden geplaatst. Het ontwerp komt van Henk-Jan Room en Martin van Diggele en het idee is heel simpel; door op het stuk rondom de container een tuintje te plaatsen, is het niet meer mogelijk om afval op dit platform te leggen. De plek vergroend en de uitstraling van de container in het straatbeeld wordt aantrekkelijker. De containertuintjes worden 3D geprint ven van plastic afval gemaakt. Bij het plaatsen van een van de tuintjes was Wethouder Liesbeth van Tongeren aanwezig. De foto’s worden gebruikt bij een persbericht en voor de website van citygard.nl
Sfeerimpressie Online event Forever Successday
Afgelopen weekend legde Zout Fotografie voor Forever Benelux de online Successday vast. Door Covid-19 was het programma aangepast en kon er helaas geen publiek aanwezig zijn, maar heeft de organisatie een mooi online evenement neergezet. Tijdens de middag werden er verschillende product presentaties en trainingen gegeven en er was een inspirerende lezing van Jaap Bressers die, ondanks dat hij door een ongeluk verlamt is geraakt, ontzettend veel positieve energie had en hiermee anderen inspireert. Presentatie door Manon Teeuwen en Martin van Duijn.
Kokkelvisserij
Afgelopen week heb ik in opdracht van Lenger Seafoods een dag meegelopen met een kokkelvisser op de Waddenzee. Een prachtig eerlijk beroep, waarbij de kokkels handmatig, door middel van een soort hark, worden gevangen op het Wad en dezelfde dag nog worden verwerkt bij een van de visverwerkingsbedrijven van Lenger Seafoods.
Lifestyle shoot Manon Schutter
Zout Fotografie maakt graag persoonlijke foto’s die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld je nieuwe website, LinkedIn profiel en andere social media kanalen. Het zijn geen standaard foto’s, maar foto’s die weergeven wie jij bent. Een lifestyle shoot bij Zout Fotografie duurt ongeveer twee tot drie uur. Vooraf bespreken we wat voor type beeld je zoekt en ik probeer dat zo goed mogelijk te vertalen in mooie persoonlijke foto’s. Foto’s worden gemaakt op locatie gemaakt. Afgelopen week maakte ik onderstaande foto’s voor de website van Manon Schutter.    
Sfeerimpressie EMDR-Congres 2020
Op zaterdag 12 september organiseerde de EMDR- vereniging het EMDR congres nieuwe stijl. Een hybride evenement, corona-proof, met goede keynotes, interessante workshops, labpitches en ruimte voor ontmoeting. Zout Fotografie legde deze dag vast met de camera. Het¬† programma werd georganiseerd in Theater Flint in Amersfoort, met een beperkt aantal deelnemers  
PLKB familie product shoot
Afgelopen week verzorgde ik de nieuwe campagne foto’s (#Neverstopplaying) voor landvliegers voor het merk PLKB. Het was een toffe shoot met veel lol op het strand. Doel was om beelden te maken van de producten zelf en van de kids die samen met ouders de vliegers op het strand vlogen.
Beveiligd: Bruiloft Jasper & Jenine
Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.
Project The Last Line; kitesurfen in vulkaankrater, tussen ijsbergen en watervallen.
Beroepsfotograaf Rein Rijke van Zout Fotografie en professioneel kitesurfer Roderick Pijls hebben voor hun project The Last Line wederom de grens opgezocht. Deze keer vertrok het avontuurlijke duo naar de hooglanden van IJsland om daar te gaan kitesurfen in vulkaankraters, tussen ijsbergen van gletsjers en op smeltwater watervallen.
Publicatie The KiteMag – The Last Line
Deze week een mooie publicatie in het internationale magazine The KiteMag, over ons project The Last Line.