Best of 2022
Het jaar 2022 zit er weer op en dat geeft me altijd even de mogelijkheid om terug te kijken naar de vele mooie fotografie opdrachten die ik dit jaar gehad. Niet alles kan ik met jullie delen, maar tof om toch even terug te kijken naar een prachtig jaar.
Hemelbestormers; IJsklimmen in Nederland
Terwijl heel Nederland de noren onderbond, nam ik mn klimmaatje mee naar Vuntus op de Loosdrechtse Plassen om foto’s te maken van ijsklimmen. 45min lang lag hij met zn buik op het ijs en maakten we surrealistische beelden van een prachtig landschap. Het leverde typische Zout Fotografie beelden op van een atleet in een adembenemend landschap. Zelf een ijsklim foto aan de muur, vraag naar de mogelijkheden.  
NK LEAD Klimmen 2022
Op zaterdagavond 19 november 2022 vond het Petzl NK Lead 2022 plaats in klimhal van IVY climbing in Sittard. Nederlands beste klimmers streden om de nationale leadtitel en Zout fotografie verzorgde de sfeerreportage voor de NKBV.
GOV TECH event
The world’s leading event for public sector innovation returned in-person in November 2022 to World Forum, The Hague. Zout Fotografie provided the artist impression photos for Public.
Foto’s Posbanktrail 2022
In opdracht van Cairn Adventures maakte ik de foto’s van de Posbanktrail 2022. De Posbanktrail voert over uitdagend terrein, eeuwenoude singletracks rond en over de heide van het Rozendaalse Veld.
SUP (Standup Paddle Boarding) in Groningen en Drenthe
Op dit moment ben ik bezig met het maken van een foto serie van Standup paddle boarders die suppen in het Noorden van Nederland (Drenthe, Groningen). De foto’s worden gemaakt in samenwerking met Jobe Water Sports, een klant waar ik regelmatig hele toffe foto shoots voor doe.
Foto’s Expo Arsenaal Delft
In opdracht van IQ-Events fotografeerde ik de nieuwe event locatie in Delft; Expo Arsenaal. Het Arsenaal is een flexibele event locatie in het hart van Delft. Deze hotspot heeft het karakter van de 17e eeuw en alle mogelijkheden van nu. In de 17e eeuw liepen de schippers hier over de kade om hun vloot te bevoorraden. De gemaakte foto’s zullen gebruikt worden voor marketing doeleinden.  
Zakelijk event; Plug Spirit & Sparkles!
Plug Spirit & Sparkles! De overname van Frames door Plug Power is afgelopen zaterdag groots gevierd in Rotterdam Ahoy. Een geweldige avond met heel veel Spirit, Sparkles en Energie. Plug Nederland is klaar voor de volgende fase; samen werken aan een schone waterstof economie! Zout Fotografie verzorgde de beelden van deze avond.
Foto’s voor website van APEX Boulders in Groningen
Afgelopen week maakte ik in opdracht van APEX Boulders in Groningen foto’s van de nieuwe hal voor de website apexboulders.nl. Het is een prachtige en gezellig boulderhal geworden, aanrader om echt even te bezoeken!
Helicoptershoot; In beeld brengen van de Evergreen Ever Ace
In opdracht van containerrederij Evergreen Marine en Kiwi Aerial shots, de foto’s gemaakt van de aankomst van het grootste containerschip ter wereld de EverAce (27.000 containers), tijdens de eerste aankomst in de haven van Rotterdam. Een prachtige opdracht waar ik voor het eerst vanuit een helicopter met de deur open,  beeld maakte van dit enorme gevaarte. Naast de heli ook aan boord geweest van de EverAve en beeld gemaakt van de enorme logistieke operatie om al deze duizenden containers vrijwel geheel geautomatiseerd van boord te halen.  Een selectie van beelden die zijn vrijgegeven zijn hier te vinden.
Foto’s NK Boulder 2022
Afgelopen weekend legde Zout Fotografie in opdracht van de NKBV (Nederlandse Klim & Bergsport Vereniging het NK Boulder 2022 vast. In de volgepakte Delftse boulderhal Revolt kreeg het publiek een spectaculaire wedstrijd te zien. Met mooie balanceerboulders, als overhangende dynamisch boulders die veel kracht en behendigheid vereisten. Toffe opdracht!
Sfeerbeelden en Portretten EMDR Congres 2022
Op 8 & 9 april 2022 organiseerde de Vereniging EMDR Nederland opnieuw een spetterend hybride congres, met dit jaar als thema ‘EMDR in beweging’. In het prachtige Flint Theater in Amersfoort werden vele verschillende en inspirerende lezingen en workshops gehouden, Zout Fotografie legde dit congres vast met de camera. Hieronder enkele sfeerbeelden;  
Reportage Soraya Schultz – Longlinen
In januari van dit jaar volgde ik in opdracht van bergsportmagazine Hoogtelijn longliner/Slackliner Soraya Schultz met mijn camera. Voor deze reportage gingen we naar de Belgische klimmassieven van Freyr. Wat een mooi en inspirerend persoon! Hieronder het interview en enkele beelden die ik gemaakt heb.
Sfeerbeelden Forever Powerday
Op zaterdag 12 maart vond de eerste Forever Powerday plaats in het 1931 Congrescentrum in ’s Hertogenbosch. Een trainingsmiddag waar bezoekers samenkwamen met Forever Business Owners (FBO’s). Zout Fotografie maakte van deze dag de sfeerbeelden.  
× Stuur een bericht naar Zout Fotografie