Foto’s Friese Wind Congres
Het Tweede Friese Wind Congres, dat zich richtte op de vroege herkenning en directe interventie bij kindermishandeling en verwaarlozing, was een inspirerende bijeenkomst vol interactie en persoonlijke verbondenheid. Beelden Zout Fotografie  
Houten harten en spijkers met koppen op houtbouwsymposium KOW
Vorige week donderdag organiseerde KOW het ‘Houtbouwsymposium voor corporaties’ naar aanleiding van het sociale houtbouwproject Casa Vita in Pijnacker. De belangstelling was groot en de zaal zat vol met een mix van ontwikkelaars, bouwers, architecten en corporaties. Sebastiaan Jansen, architect en creatief directeur bij KOW, begeleidde de aanwezigen door een dag waarbij “alle zintuigen geactiveerd werden”. Zout Fotografie legde deze dag vast met de camera.
Sponsorshoot met Kirsten
Op 24 augustus 2024 rent Kirsten haar eerste ultrarun; de Ultraks Matterhorn in Zwitserland, een prachtig running event (49 kilometer/3600 hoogtemeters) over voornamelijk natuurlijke trails. Met deze run heeft Kirsten als doel om 11 duizend euro op te halen voor de afdeling Neonatologie van het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn.
In beeld; Basiscursus IJsklimmen Bergsportreizen
In opdracht van Bergsportreizen legde ik deze winter de basiscursus IJsklimmen vast. Hieronder wat sfeerbeelden van een prachtige week op verticaal ijs.
Foto’s NK Boulder 2024
Een drukbezochte en sfeervolle Boulderhal de Campus, ‘lekkere sets boulders’ en mooie winnaars: op alle vlakken was het NK Boulder 2024 een groot succes. Voor Amber Schiffeleers en Don van Laere met een gouden randje. In opdracht van de NKBV, legde ik het NK Boulder vast met mn camera. Hieronder wat sfeerbeelden van deze mooie avond.
Best Of 2023
2023 Was wederom een mooi jaar op gebied van fotografie, met veel en gevarieerde opdrachten in binnen en buitenland. Zo reisde ik voor Samsung Nederland naar Kaapverdië en de Italiaanse Alpen voor de campagne Mission Unknown, legde ik een Zwitserse huttentocht vast voor de NKBV en had ik een te gekke shoot voor Jobe Sports International in Kroatië.
Ice Climbing Continental Open
In opdracht van de NKBV legde ik het Ice Climbing Continental Open Utrecht 2023 vast. Een mooie spectaculaire klimwedstrijd waarbij de atleten gebruik maken van ijsbijlen en speciale schoenen. Bij de dames won het Nederlandse ijsklimboegbeeld Marianne van der Steen deze internationale wedstrijd.  
NK Streetfishing 2023
Dit weekend fotografeerde ik in opdracht voor Sportvisserij Nederland bij het NK Streetfishing 2023 dat in Leeuwarden werd georganiseerd. Een super leuke opdracht, hieronder volgt een kleine sfeerreportage.
20 Jarig jubileumfeest paraDIGMA groep
In opdracht van de ParaDigma groep legde ik dit weekend het 20 jarig jubileumfeest vast. Mooi feestje! 
NKBV Huttentocht Zwitserland
Halverwege juni heb ik in opdracht van de NKBV een huttentocht vastgelegd in het Zwitserse Wallis. Het was een prachtige opdracht waar ik ontzettend van genoten heb.
Laden van Ponton Nirint Shipping Maasvlakte Rotterdam
In opdracht van Nirint Shipping BV verzorgde Zout Fotografie de foto’s van het laden van een enorm ponton (250.000kg) in de haven van Rotterdam. Dank aan Kiwi Aerials voor de mooie opdracht, zij verzorgde de video en drone opname van het geheel. Bekijk de beelden hier