Sfeerbeelden en Portretten EMDR Congres 2022
Op 8 & 9 april 2022 organiseerde de Vereniging EMDR Nederland opnieuw een spetterend hybride congres, met dit jaar als thema ‘EMDR in beweging’. In het prachtige Flint Theater in Amersfoort werden vele verschillende en inspirerende lezingen en workshops gehouden, Zout Fotografie legde dit congres vast met de camera. Hieronder enkele sfeerbeelden;  
Reportage Soraya Schultz – Longlinen
In januari van dit jaar volgde ik in opdracht van bergsportmagazine Hoogtelijn longliner/Slackliner Soraya Schultz met mijn camera. Voor deze reportage gingen we naar de Belgische klimmassieven van Freyr. Wat een mooi en inspirerend persoon! Hieronder het interview en enkele beelden die ik gemaakt heb.
Sfeerbeelden Forever Powerday
Op zaterdag 12 maart vond de eerste Forever Powerday plaats in het 1931 Congrescentrum in ’s Hertogenbosch. Een trainingsmiddag waar bezoekers samenkwamen met Forever Business Owners (FBO’s). Zout Fotografie maakte van deze dag de sfeerbeelden.  
Luchtfoto’s Zernike Campus Bernoulliborg en Linnaeusborg gebouw
In opdracht van de Faculty of Science and Engineering luchtfoto’s gemaakt op de Zernike Campus van het Bernoulliborg en Linnaeusborg gebouw.
Best of Zout 2021
Met trots een kleine terugblik op 2021 en wat voor een! Ondanks alle onzekere Covid-19 perikelen, kan ik, zowel persoonlijk als zakelijk, terug kijken op een mooi jaar. Hieronder een korte samenvatting van foto’s die ik voor vele verschillende opdrachtgevers heb kunnen maken.
Nieuwe campagne Hou je Haags!
Afgelopen week lag ik met mijn onderwaterhuis en camera in de zee om de video beelden te maken voor de nieuwe Hou Je Haags campagne van The Hague Marketing Bureau. Ik volgde zowel de 4 zwemmende dames, als nachtburgermeester Pat Smith tijdens een surfsessie. Vandaag is de video gelanceerd, tof om hier een kleine bijdrage aan te hebben geleverd!
Campagne foto’s Jobe sports – Sup
In november ben ik in opdracht van Jobe Sports Internationaal 3 dagen naar de Spaanse binnenlanden gereisd om de nieuwe campagne foto’s te maken van de nieuwe Stand Up Paddle boards die vanaf 2022 op de markt komen. Hieronder een kleine sfeerimpressie, gemaakt met vaste camera, onderwaterhuis en de nieuwe Mavic 3 drone.  Wat was dit een ontzettend prachtig gebied! Dank aan Jobe Sports voor deze gave opdracht!  
Forever Succesday Dec 2021
In opdracht van Forever Living bracht ik afgelopen weekend de Forever Successday in beeld (voor en achter de schermen) in de filmstudio CitySense in Utrecht.
Fotograaf Rein Rijke enige Nederlandse Finalist in internationale fotowedstrijd Red Bull Illume – Laatste 5 uit 41.447 inzendingen
  De Nederlandse fotograaf Rein Rijke is de enige Nederlandse finalist voor de prestigieuze internationale fotowedstrijd Redbull Illume. Met zijn inzending van professioneel kitesurfer Roderick Pijls die surft tussen ijsbergen op IJsland, behoort hij tot de laatste 5 finalisten in de categorie “Masterpiece”.
Sfeerreportage Graef Castricum Trail
Afgelopen weekend legde Zout Fotografie in opdracht van Cairn Adventures de Graef Castricum Trailwedstrijd vast met de camera. De trailrun wedstrijd werd gehouden in het Noordhollands Duinreservaat. De diversiteit en afwisselende omgeving van dit gebied maakt het tot een prachtig decor om door heen te rennen.
Posbanktrail 2021
In opdracht van Cairn Trails & Adventures fotografeerde ik in oktober de Posbanktrail. De Posbanktrail is een trailrunwedstrijd (24 en 33km) op de prachtige Veluwe, die over uitdagend terrein en eeuwenoude singletracks gaat rond de heide van het Rozendaalse Veld.
Product shoot Ocean Rodeo Kiteboarding
In opdracht van het Canadese kitesurf-merk Ocean Rodeo heb ik afgelopen week kitesurf foto’s gemaakt van pro-kiter en team rider Giel Vught. De opdracht was met name gericht op het fotograferen van de nieuwe Big Air kite, die gebruikt wordt voor radicale hoge sprongen.
NK LEAD klimmen 2021
Tijdens het Nederlands kampioenschap sportklimmen, oftewel het Petzl NK Lead 2021, wist de 19-jarige Leto Cavé knap zijn eerste Nederlands kampioenstitel bij de heren te bemachtigen. Bij de dames won regerend kampioen Lynn van der Meer haar vierde nationale titel sportklimmen.
Foto’s NK Streetfishing Utrecht
Afgelopen weekend legde Zout Fotografie het NK Streetfishing 2021 vast, in opdracht van Sport Visserij Nederland.  De tweede editie van dit evenement vond plaats in de stad Utrecht en werd in samenwerking met de aangesloten hengelsportfederaties en de Vereniging Nederlandse Roofvissers georganiseerd.
× Stuur een bericht naar Zout Fotografie