In beeld; Basiscursus IJsklimmen Bergsportreizen
In opdracht van Bergsportreizen legde ik deze winter de basiscursus IJsklimmen vast. Hieronder wat sfeerbeelden van een prachtige week op verticaal ijs.
Foto’s NK Boulder 2024
Een drukbezochte en sfeervolle Boulderhal de Campus, ‘lekkere sets boulders’ en mooie winnaars: op alle vlakken was het NK Boulder 2024 een groot succes. Voor Amber Schiffeleers en Don van Laere met een gouden randje. In opdracht van de NKBV, legde ik het NK Boulder vast met mn camera. Hieronder wat sfeerbeelden van deze mooie avond.
Best Of 2023
2023 Was wederom een mooi jaar op gebied van fotografie, met veel en gevarieerde opdrachten in binnen en buitenland. Zo reisde ik voor Samsung Nederland naar Kaapverdië en de Italiaanse Alpen voor de campagne Mission Unknown, legde ik een Zwitserse huttentocht vast voor de NKBV en had ik een te gekke shoot voor Jobe Sports International in Kroatië.
Ice Climbing Continental Open
In opdracht van de NKBV legde ik het Ice Climbing Continental Open Utrecht 2023 vast. Een mooie spectaculaire klimwedstrijd waarbij de atleten gebruik maken van ijsbijlen en speciale schoenen. Bij de dames won het Nederlandse ijsklimboegbeeld Marianne van der Steen deze internationale wedstrijd.  
NK Streetfishing 2023
Dit weekend fotografeerde ik in opdracht voor Sportvisserij Nederland bij het NK Streetfishing 2023 dat in Leeuwarden werd georganiseerd. Een super leuke opdracht, hieronder volgt een kleine sfeerreportage.
20 Jarig jubileumfeest paraDIGMA groep
In opdracht van de ParaDigma groep legde ik dit weekend het 20 jarig jubileumfeest vast. Mooi feestje! 
NKBV Huttentocht Zwitserland
Halverwege juni heb ik in opdracht van de NKBV een huttentocht vastgelegd in het Zwitserse Wallis. Het was een prachtige opdracht waar ik ontzettend van genoten heb.
Laden van Ponton Nirint Shipping Maasvlakte Rotterdam
In opdracht van Nirint Shipping BV verzorgde Zout Fotografie de foto’s van het laden van een enorm ponton (250.000kg) in de haven van Rotterdam. Dank aan Kiwi Aerials voor de mooie opdracht, zij verzorgde de video en drone opname van het geheel. Bekijk de beelden hier
Sfeerimpressie Salomon Vuurtoren Trail Festival
Afgelopen weekend fotografeerde ik voor Cairn Trail and Adventures een van de mooiste trailrun-wedstrijden van Nederland; de Salomon Vuurtoren Trail Festival is een unieke hardloopwedstrijd op het waddeneiland Ameland, waarbij 99% van de wedstrijd onverhard is.
Foto’s NK Boulder 2023
In een afgeladen Wildflower in Leiden vond 11 maart het Nederlands Kampioenschap Boulder plaats, Zout Fotografie verzorgde de foto’s. Een lastige foto opdracht met weinig bewegingsruimte en niet al te best licht.
Sfeerfoto’s van het Drentse Sportgala
Zout Fotografie verzorgde dit jaar de sfeerbeelden tijdens het Sportgala Drenthe in Schouwburg Ogterop in Meppel.  Topsporters en sportjournalisten vormden de jury’s en samen met het publiek hebben zij de sporters met de beste prestaties in het jaar 2022 gekozen.
Best of 2022
Het jaar 2022 zit er weer op en dat geeft me altijd even de mogelijkheid om terug te kijken naar de vele mooie fotografie opdrachten die ik dit jaar gehad. Niet alles kan ik met jullie delen, maar tof om toch even terug te kijken naar een prachtig jaar.
Hemelbestormers; IJsklimmen in Nederland
Terwijl heel Nederland de noren onderbond, nam ik mn klimmaatje mee naar Vuntus op de Loosdrechtse Plassen om foto’s te maken van ijsklimmen. 45min lang lag hij met zn buik op het ijs en maakten we surrealistische beelden van een prachtig landschap. Het leverde typische Zout Fotografie beelden op van een atleet in een adembenemend landschap. Zelf een ijsklim foto aan de muur, vraag naar de mogelijkheden.  
NK LEAD Klimmen 2022
Op zaterdagavond 19 november 2022 vond het Petzl NK Lead 2022 plaats in klimhal van IVY climbing in Sittard. Nederlands beste klimmers streden om de nationale leadtitel en Zout fotografie verzorgde de sfeerreportage voor de NKBV.
× Stuur een bericht naar Zout Fotografie