NKBV Bergsportdag 2020
De Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging organiseerde afgelopen weekend de Bergsportdag.  Het evenement is voor wandelaars, alpinisten, klimmers en trailrunners.  Meer dan 5.000 bezoekers volgenden lezingen en workshops, bekeken de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van bergsportmateriaal en lieten zich inspireren voor hun volgende avontuur in de bergen. Zout Fotografie maakte deze dag de sfeerbeelden en verzorgde een tweetal drukbezochte presentaties over bergsport fotografie.    
Opdracht Visserij – Lenger Seafoods
In december ben ik in opdracht van Lenger Seafoods aan boord gestapt van de TX 96 ‘Louise Marlou’ om een beeld reportage te maken van de broers Albert en Willem-Anton Schagen die als kokkelvissers in het Waddengebied actief zijn.  Hoewel we helaas door de mist geen bruikbare beelden hebben kunnen maken, was het een bijzondere ervaring om deze twee mannen te volgen met mijn camera. 
Red Bull King of the Air 2019
In 2019 volgde ik in opdracht de atleten die meededen aan de extreme kitesurfwedstrijd   Red Bull King of the Air (KOTA).  Voor de tweede keer streek het Red Bull King of the Air circus neer op Kite Beach, een strand aan Blouberg dichtbij Kaapstad. Deze spot kenmerkt zich door stabiele en harde (30+ knopen) wind met golven die fungeren als perfecte springplanken om zo hoog mogelijk te komen Red Bull King of the Air is de wedstrijd waarbij de beste kitesurfers ter wereld zo extreem en hoog mogelijk springen. De surfers worden door een jury beoordeeld op hoogte en style, met de wereldtop die aan de start staat kun je rekenen op een spectaculaire showdown.  
The Panning Series
Eind 2019 ben ik begonnen met het maken van een serie foto’s waarbij de beweging van de zee centraal staat. Ik woon dichtbij de zee en wandel een aantal keer per week langs de kust. In The Panning Series ga ik op zoek naar mooie lijnen en kleurvlakken die ontstaan bij de beweging van de zee en wolken.  Doordat het weer en de golven elke dag anders zijn, ontstaan er bijzonder lijnenspel in de foto.
Open Dag Bergsportcentrum Noardwand
Begin november heeft Zout Fotografie sfeerbeelden gemaakt van de open dag van de nieuwe Mountain Network locatie; de Noardwand in Leeuwarden. De foto's gaan gebruikt worden voor de website van Mountain Network Noardwand.
The Nomadsbus Photography weekend
I'm stoked to organise an Outdoor Photography Workshop in collaboration with the incredible people from the Nomads Bus. Join us the second weekend of Januari! Its perfect for those who want te learn more about photography and is aimed to improve your photography skills. All you need is an interest in photography, have a DSLR or a (mirrorless) camera with manual settings and like outdoor adventures.
NK LEAD Klimmen 2019
Zout Fotografie heeft in opdracht van de NKBV de foto's gemaakt van het Nederlands kampioenschap sportklimmen, oftewel het Petzl NK Lead 2019.
Zout Fotografie verhuist naar Studio Elke Dag Vers
Leuk nieuws! Zout Fotografie gaat verhuizen! Vanaf 10 november ga ik mijn werkplek verplaatsen naar Studio Elke Dag Vers! Deze studio is een broedplaats van verschillende creatieve professionals in het centrum van Den Haag.
Publicatie The Photographer Academy – Ezine
Voor het online platform The Photographer Academy ben ik gevraagd om meer te vertellen over mijn werk als fotograaf van Extreme Sporten en hoe ik ermee in aanraking ben gekomen. Het interview is hieronder te lezen, het gehele magazine is via deze link te lezen.
Sfeerbeelden Posbank Trail 2019
Dit weekend heb ik in opdracht van Cairn Trails and Adventures een sfeerimpressie gemaakt van de Posbank Trail. Deze trailrunwedstrijd wordt jaarlijks gehouden rond de heide van het Rozendaalse Veld. De trail gaat door uitdagend terrein, waaronder vele singletracks en vele mooie bospaadjes.
European Alzheimer Conference
Eind oktober fotografeerde Zout Fotografie voor Alzheimer Europe, het 29e Alzheimer Europe Conference. Het evenement werd gehost in het onlangs gerenoveerde World Forum The Hague. #congresfotograaf #congresfotografie #fotograaf Den Haag
Bedrijfsfoto’s World Forum The Hague
Afgelopen weken heb ik een aantal mooie foto opdrachten gedaan voor het World Forum in Den Haag. De opdracht bestond o.a. maken van bedrijfsfoto’s en het vertalen van verschillende belevingsconcepten die het World Forum aanbied aan standhouders. De nadruk lag op branding en inrichting van de verschillende ruimtes.  
Bedrijfsfoto’s Van de Groep & Olsthoorn
Afgelopen maand bedrijfsfoto’s gemaakt ter ondersteuning van de bedrijfsvideo voor de Van de Groep & Olsthoorn. Deze video zal in het najaar te zien zijn waar de balans tussen gezonde en vitale levensstijl en werk zal samenkomen.  Van de Groep & Olsthoorn staat voor succesvolle plaatsingen van excellente kandidaten op professional, executive- en managementniveau binnen de (internationale) focusgebieden techniek, industrie en logistiek.  
Publicatie Bergsport magazine Hoogtelijn – Portret Mirjam Verbeek
Voor het bergsportmagazine Hoogtelijn van de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging verzorgde ik de portretfoto’s bij het interview met Mirjam Verbeek.