jun 11

Sfeerbeelden Ladies Run Utrecht

Het Berlijnplein in Utrecht vulde zich vandaag met bijna 1500 hardloopsters voor de 8e editie van de Ladiesrun Utrecht. Daarnaast werd tegelijk in Rotterdam, Eindhoven en Groningen voor Pink Ribbon gelopen en zo vormde deze steden met duizenden deelneemsters de Pink Running Day.

Het parcours van de Ladiesrun Utrecht ging onder andere over de Gele Brug en de net nieuwe Dafne Schippersburg. Onderweg werden de deelneemsters aangemoedigd met swingende beats van Dj’s en bandjes.

 

Er is een recordbedrag van ruim €14.805 opgehaald voor het goede doel. De opbrengsten zijn bestemd voor stichting Pink Ribbon, die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Het bedrag komt van donaties die deelneemsters aan de Ladiesrun Utrecht hebben gedaan bij hun inschrijving aangevuld met bijdragen die zijn binnengekomen via het speciale Pink Ribbon actieplatform, waar de loopsters zich konden laten sponsoren.

De organisatie van de Ladiesrun Utrecht kijkt met voldoening terug op de zonnige 8e editie van de Ladiesrun Utrecht, met veel gezelligheid en sportiviteit. (bron: Ladies Run Utrecht)

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.