Bedrijfsfoto’s World Forum The Hague
Afgelopen weken heb ik een aantal mooie foto opdrachten gedaan voor het World Forum in Den Haag. De opdracht bestond o.a. maken van bedrijfsfoto’s en het vertalen van verschillende belevingsconcepten die het World Forum aanbied aan standhouders. De nadruk lag op branding en inrichting van de verschillende ruimtes.  
Bedrijfsfoto’s Van de Groep & Olsthoorn
Afgelopen maand bedrijfsfoto’s gemaakt ter ondersteuning van de bedrijfsvideo voor de Van de Groep & Olsthoorn. Deze video zal in het najaar te zien zijn waar de balans tussen gezonde en vitale levensstijl en werk zal samenkomen.  Van de Groep & Olsthoorn staat voor succesvolle plaatsingen van excellente kandidaten op professional, executive- en managementniveau binnen de (internationale) focusgebieden techniek, industrie en logistiek.  
Publicatie Bergsport magazine Hoogtelijn – Portret Mirjam Verbeek
Voor het bergsportmagazine Hoogtelijn van de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging verzorgde ik de portretfoto’s bij het interview met Mirjam Verbeek. 
Sea To Summit Extreme – Beklimming Mt Blanc (4810m)
Begin september een mooie foto opdracht gedaan, waarbij ik samen met filmer Tom van Oijen en Filmmaker Jurian Gravett onderdeel was van een groot productieteam dat een documentaire maakte van de bijzondere atlete Andrea Mason. 
Campagne foto’s Olympische watersporten/TeamNL Missie H2
In samenwerking met sportmarketing bureau Triple Double heb ik de campagne foto’s gemaakt voor de nieuwe waterstof campagne Missie H2. Gasunie, Shell Nederland, Remeha, Stedin, Port of Amsterdam en Groningen Seaports gaan onder de noemer Missie H2 en als partner van TeamNL in aanloop naar en tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo 2020 waterstof promoten als belangrijke en duurzame energiedrager voor de (nabije) toekomst.
Paard van Marken
Afgelopen week een shoot gehad samen met kitesurfer Roderick Pijls. Helaas was er erg weinig wind en waren de condities erg lastig om mooie spectaculaire beelden te maken. Desalniettemin leverde het een leuke typische Nederlandse foto op. Foto’s gemaakt met onderwaterhuis.
Lucht/Drone fotografie Stad Deventer
Afgelopen week luchtfoto’s gemaakt van een bedrijfspand dat langs de IJssel in de stad Deventer staat. Doel was om de skyline en ruimte van Deventer en omgeving vast te leggen.
Beklimmingen Zwitserse Alpen
Deze zomer beelden gemaakt in de Zwitserse Alpen, waaronder de beklimming van de Galengrat Verschneidung en de Undertalstock, in de Berner Alpen. 
NIKON & ZOOM.NL promotie video over Zout Fotografie
Afgelopen juni een leuk interview gegeven aan Zoom.nl over mijn werkzaamheden als outdoorfotograaf. De shoot en het interview is gedaan in samenwerking met NIKON Nederland. Hier zie je het resultaat van de video en kan je het interview teruglezen.
Masterclass Jorg Verhoeven
Voor de NKBV-campagne “Van binnen naar buiten” organiseerde de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging een Masterclass in samenwerking met Jorg Verhoeven. Met deze campagne wil de bergsport vereniging het klimmen in de rotsen stimuleren. Zout Fotografie volgde de deelnemers in het Zillertal, Oostenrijk.  
Opdracht Peter Lynn Kiteboarding
Begin dit jaar ben ik in opdracht voor PLKB (Peter Lynn Kiteboarding) twee weken naar Kaapstad geweest om foto’s te maken voor de nieuwe website en producten van dit kitesurfmerk. Het was een ontzettend mooie en gevarieerde opdracht.  
Congres stand fotografie
Voor standbouwer Absolute Exhibits, Inc. kreeg ik de vraag om een congresstand vast te leggen met mijn camera. Erg leuk om eens een totaal andere opdracht te krijgen waarbij het verzoek was om een wat klinische look and feel te geven aan de stand.
Zout Fotografie supports road to IMEX
Van 13 tot 20 mei 2019 fietsen een aantal werknemers van het World Forum, ruim 500 kilometer van het World Forum The Hague naar de IMEX in Frankfurt. Met deze fietstocht halen ze geld op voor het goede doel War Child. Zout Fotografie ondersteunt deze fietstocht en maakte de beelden van de teamleden.
Sfeerimpressie EMDR congres 2019
Afgelopen weekend organiseerde de Vereniging EMDR Nederland het jaarlijkse congres, met dit jaar het thema “EMDR voor het Leven”. Zout Fotografie maakte op beide dagen de sfeerbeelden van de presentaties en lezingen. Een mooie en veelzijdige opdracht!