Campagne foto’s Olympische watersporten/TeamNL Missie H2
In samenwerking met sportmarketing bureau Triple Double heb ik de campagne foto’s gemaakt voor de nieuwe waterstof campagne Missie H2. Gasunie, Shell Nederland, Remeha, Stedin, Port of Amsterdam en Groningen Seaports gaan onder de noemer Missie H2 en als partner van TeamNL in aanloop naar en tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo 2020 waterstof promoten als belangrijke en duurzame energiedrager voor de (nabije) toekomst.
Paard van Marken
Afgelopen week een shoot gehad samen met kitesurfer Roderick Pijls. Helaas was er erg weinig wind en waren de condities erg lastig om mooie spectaculaire beelden te maken. Desalniettemin leverde het een leuke typische Nederlandse foto op. Foto’s gemaakt met onderwaterhuis.
Lucht/Drone fotografie Stad Deventer
Afgelopen week luchtfoto’s gemaakt van een bedrijfspand dat langs de IJssel in de stad Deventer staat. Doel was om de skyline en ruimte van Deventer en omgeving vast te leggen.
Beklimmingen Zwitserse Alpen
Deze zomer beelden gemaakt in de Zwitserse Alpen, waaronder de beklimming van de Galengrat Verschneidung en de Undertalstock, in de Berner Alpen. 
NIKON & ZOOM.NL promotie video over Zout Fotografie
Afgelopen juni een leuk interview gegeven aan Zoom.nl over mijn werkzaamheden als outdoorfotograaf. De shoot en het interview is gedaan in samenwerking met NIKON Nederland. Hier zie je het resultaat van de video en kan je het interview teruglezen.
Masterclass Jorg Verhoeven
Voor de NKBV-campagne “Van binnen naar buiten” organiseerde de Nederlandse Klim en Bergsport Vereniging een Masterclass in samenwerking met Jorg Verhoeven. Met deze campagne wil de bergsport vereniging het klimmen in de rotsen stimuleren. Zout Fotografie volgde de deelnemers in het Zillertal, Oostenrijk.  
Opdracht Peter Lynn Kiteboarding
Begin dit jaar ben ik in opdracht voor PLKB (Peter Lynn Kiteboarding) twee weken naar Kaapstad geweest om foto’s te maken voor de nieuwe website en producten van dit kitesurfmerk. Het was een ontzettend mooie en gevarieerde opdracht.  
Congres stand fotografie
Voor standbouwer Absolute Exhibits, Inc. kreeg ik de vraag om een congresstand vast te leggen met mijn camera. Erg leuk om eens een totaal andere opdracht te krijgen waarbij het verzoek was om een wat klinische look and feel te geven aan de stand.
Zout Fotografie supports road to IMEX
Van 13 tot 20 mei 2019 fietsen een aantal werknemers van het World Forum, ruim 500 kilometer van het World Forum The Hague naar de IMEX in Frankfurt. Met deze fietstocht halen ze geld op voor het goede doel War Child. Zout Fotografie ondersteunt deze fietstocht en maakte de beelden van de teamleden.
Sfeerimpressie EMDR congres 2019
Afgelopen weekend organiseerde de Vereniging EMDR Nederland het jaarlijkse congres, met dit jaar het thema “EMDR voor het Leven”. Zout Fotografie maakte op beide dagen de sfeerbeelden van de presentaties en lezingen. Een mooie en veelzijdige opdracht!
Opdracht SNP Natuurreizen: Sneeuwschoenwandelen Noorwegen
In februari heb ik voor SNP Natuurreizen een van hun winter wandelreizen vastgelegd.  Dit keer volgde ik een groep actieve wandelaars die met sneeuwschoenen door het Nationale park Jotunheimen in Noorwegen liepen. De ruimte en de ruigte van het nationale park Jotunheimen lenen zich uitstekend voor een avontuurlijke tocht voor sneeuwwandelaars. Hoewel de omstandigheden niet heel makkelijk waren (veel wind en vrijwel geen zon), toch tevreden met de serie die ik heb kunnen maken.
Event fotografie; Feestelijke viering 50 jaar World Forum
Zout Fotografie verzorgde de sfeerimpressie van het Festival TIJD, georganiseerd voor het 50 jarig jubileum van World Forum/Nederlands Congresgebouw. Het evenement werd georganiseerd voor de inwoners van Den Haag en iedereen met een band met dit iconische gebouw. De presentatie was in handen van Sjaak Bral en er waren optredens van o.a. Benjamin Herman, Paul van Vliet, Harrison Young, Tim Akkerman & The Ivy League en De Règâhs. Burgemeester Pauline Krikke deed de officiële opening.    
Port of Deventer – Bedrijfsfotografie
Deze week verzorgde Zout Fotografie de foto’s voor de Gemeente Deventer. De opdracht was om een gevarieerd beeld te geven van het ontwikkelingsgebied de Port of Deventer, waarbij de huidige industrie ruimtelijk moest worden weergegeven.  Het gebruik van een drone was daarin onmisbaar.
feb 06
Portret Berggids Werner Gunter
Voor het Bergsport magazine Hoogtelijn vloog ik afgelopen december naar Zwitserland om een portret te maken van Berggids en Lawine-guru Werner Gunter. Ik volgde deze 78 jarige berggids een dag lang met mijn camera. Vanuit zijn prachtig gelegen huis in Arolla maakte we een een prachtige sneeuwschoenwandeling, waarna ik werd uitgenodigd om thuis bij hem te eten. Het was een bijzondere ontmoeting met een prachtig mens.