jul 14
Lieuwe Kiteboards – Productshoot
Deze week een super leuke klus gedaan voor Lieuwe Boards.  Teamriders Gijs Wassenaar, Pippa van Iersel, Willem van der Meij en Bram Bast lieten hun beste tricks zien met de nieuwe lijn kiteboards  van Lieuwe. De shoot vond plaats op de Zandmotor bij Kijkduin, daarna hebben we nog een leuke sessie op de Kinderdijk kunnen doen!
Sfeerbeelden NK Boulder 2017
Voor de NKBV het NK Boulder 2017 vast gelegd.
jun 12
Beveiligd: Koen en Eva
Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.
jun 11
Sfeerbeelden Ladies Run Utrecht
Het Berlijnplein in Utrecht vulde zich vandaag met bijna 1500 hardloopsters voor de 8e editie van de Ladiesrun Utrecht. Daarnaast werd tegelijk in Rotterdam, Eindhoven en Groningen voor Pink Ribbon gelopen en zo vormde deze steden met duizenden deelneemsters de Pink Running Day.
Beveiligd: The Answer is
Er is geen samenvatting, omdat dit een beveiligd bericht is.
Fotoshoot Magazine ProRun
Deze week een toffe fotoshoot gehad voor Prorun. Samen met twee modellen door de grachten van Utrecht gelopen. De foto’s worden gebruikt ter promotie van een nieuwe online magazine.
Sfeerreportage NK Trailrunning
In het weekend van 6 en 7 mei werd in Gulpen, Zuid Limburg voor het 7e jaar op rij de Koning van Spanje Trail georganiseerd door MudSweatTrails. Meer dan 2.000 lopers maakten daar hun opwachting op één van de 9 afstanden die dat weekend werden gelopen.
Sfeerbeelden NK Toerskien 2017
In maart 2017 heb ik voor de NKBV sfeerbeelden gemaakt van het NK Toerskien in het Zwitserse Disentis. Een mooie en logistiek uitdagende opdracht om de atleten op meerdere plekken op het parcours te fotograferen. Deel van de foto’s is gemaakt met een drone.
feb 28
85 uur IJsland; op zoek naar het Groene Goud
De wegen van en naar de luchthaven zijn gesloten en het laatste nieuws is dat onze bestemming hevig gebukt gaat onder een zware sneeuwstorm. Als we met een paar uur vertraging richting de poolcirkel vliegen is de challenge echt begonnen;  De aankomende 85 uur gaan we op zoek naar het Noorderlicht en waar beter kan je dat doen dan in IJsland!
The Nomads Bus – Wintertime
6 months later and I step back into the World of the Nomads Bus. This time no search for wave and surf, but white powder and chilled fresh air from the Alps. Last time I visited the Nomads Bus  changed the way I looked at life. Back then I was finalist of the Red Bull Illume photo competition and was searching for a new chapter regarding my photography.
Best Of Zout Fotografie 2016
In December 2015 I ran up a crater of a volcano in Cape Verde, knowing that if I did it right, this was the photo I was going to submit for the Redbull Illume photo contest. I am still amazed by the impact of the image I took that day, the photo went viral and I ended up flying to Chicago to be part of the Red Bull Illume Winner Award Ceremony as a finalist.
dec 10
NK Lead klimmen 2016
Voor de NKBV fotografeerde ik het NK Lead Klimmen, de nieuwe Olympische sport in Tokyo 2020. Het was het derde jaar dat het NK Lead in een uitverkocht Klimmuur Centraal Amsterdam werd georganiseerd.