Rein Rijke nieuwe ambassadeur Peak Design en MindShift Gear

Fotograaf Rein Rijke van Zout Fotografie is de nieuwe ambassadeur voor Peak Design en MindShift Gear.

Als outdoorfotograaf ben ik veel op pad en reis naar vele bijzondere plekken en daarom ben ik ontzettend blij dat ik mij vanaf nu ambassadeur kan noemen voor de merken Peak Design en MindShift Gear.

Peak Design is specialist op het produceren van professionele camera-accessoires voor fotografen. Wat mij erg aanspreekt is dat zij gebruik maken van de ‘Capture camera clip’.  Met deze clip kan je je camera veilig aan je riem of tas maken en kan je je camera in een handomdraai gebruiken.  Erg handig tijdens mijn opdrachten in de bergen, op de fiets of andere activiteit waarbij ik mijn handen vrij moeten kunnen houden, terwijl ik snel mijn camera moet kunnen pakken.  Ik kijk er naar uit om bijdrage te leveren aan de verbetering van de producten.

Opgericht door de makers van Think Tank Photo en conservatie fotograaf Daniel Beltra, is MindShift toegewijd om producten en draagoplossingen te produceren voor iedereen die net als zij hartstochtelijk zijn over het ervaren van de natuur om ons heen. MindShift’s slogan, ‘Engage with nature, verbind met de natuur, daagt mensen uit om niet alleen betrokken te worden bij outdoor activiteiten, maar om het gesprek aan te gaan over de natuur en onze relatie met de omgeving. De producten van MindShift zijn ontworpen door en optimaal afgestemd op de outdoor liefhebber.

Wat mij erg aanspreekt is dat beide merken, net als Zout Fotografie, zich actief inzetten voor het behoud van onze natuur.

 

 

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.