Cadeaubon Fotoshoot Kitesurfen

Geef een fotoshoot Kitesurfen cadeau! Het perfecte cadeau voor iedere kitesurfer. Samen met professioneel kitesurf fotograaf Rein Rijke ga je verschillende spectaculaire kitesurf foto’s maken

De fotoshoot
Omdat wind zich niet heel ver van te voren laat voorspellen, plannen we in overleg een aantal data in. Op locatie geef ik je uitleg over de shoot en wat je kan verwachten. Tijdens de fotoshoot volg ik je met mijn camera vanuit het water, met een onderwaterhuis en maak ik foto’s vanaf het strand. Ik fotografeer zowel beginnende kitesurfers, als vergevorderde kiters. Vooraf bespreken we je kitesurf ervaring, zodat ik weet wat je kan en vooral waar je nog niet zo goed in bent. Ik ga er vanuit dat je minimaal 1 seizoen kitesurf ervaring hebt en goed kan hoogte lopen met je kite.

Ongeveer een week na afloop van de kitesurf fotoshoot ontvang je ongeveer 10-15 hoge resolutie foto’s die je kan gebruiken om je foto uit te printen.

Cadeaubon kitesurf foto Fotoshoot Kitesurfen kitesurf fotograaf Extreme sport fotografie PLKB Zout Fotografie Kitesurfen Peter Lynn Kiteboarding

Tarieven en locaties
Een kitesurf-fotoshoot duurt ongeveer 2,5 uur en dit kost 250 euro. Tijdens de shoot maak ik foto’s vanaf het strand en vanuit het water, waarbij ik een onderwaterhuis gebruik.

De locatie van de kitesurf fotoshoot kan overal in Nederland langs de kust plaatsvinden. Ik breng reiskosten in rekening als jou uitgekozen kitesurf-locatie verder dan 120km rijden is (standplaats = Zandmotor/Kijkduin).

kitesurf fotograaf Kiteboarding Aruba Caribbean Zout Fotografie Rein Rijke Cadeaubon Fotoshoot Kitesurfen kitesurffoto

Cadeaubon als geschenk
Als je direct een cadeau bij de hand wilt hebben, is de fotocadeaubon ideaal om te geven. Na je bestelling ontvang je per email een download linkje met een hoge resolutie cadeaubon foto die je zelf kan uitprinten en meteen cadeau kan geven.

Wie is Rein?
Rein Rijke is professioneel fotograaf die zich gespecialiseerd heeft in het fotograferen van extreme & avontuurlijke sporten, waaronder het fotograferen van kitesurfen. Voor zijn fotoproject the Last Line ging Rein samen met kitesurfer Roderick Pijls naar Tanzania om daar te kitesurfen in een rood giftig meer. Deze foto’s werden gebruikt voor de ASUS campagne In Search of Incredible. Rein zijn passie voor kitesurf fotografie begon in 2016, waar hij in opdracht van het kitesurfmerk Peter Lynn Kiteboarding 2 kitesurfers liet surfen in een vulkaankrater. Sindsdien reist hij de wereld rond, op zoek naar de mooiste kitesurf locaties.

Hieronder wat voorbeelden van zijn werk als kitesurf fotograaf:

 

About the Author:


Sorry, the comment form is closed at this time.